Kommende koncerter!

d. 8. Maj, spiller jeg med min egen konstellation ‘Bess’ på Studenterhuset. Det bliver kl. 20:00.
 
d. 9. Maj- DET HER BLIVER SJOVT- tror jeg ,) Med en gruppe samlet af folk fra Konservatoriet, hvor vi skal spille fortolkninger af gamle Melodi GrandPrix sange: Det er i forbindelse med, at der er EUROVISIOn i København, så bliver der arrangeret forskellige arrangementer, som fans, der kommer til DK, kan underholde sig med.  Det bliver på Gammel Torv kl. 17:00-18:00!

 
MGP- LOvers!
  
d. 27. Maj spiller jeg sammen med Kristoffer Raasted, som går på kunstakademiet, og en tredje mand, som hedder Palle, og som spiller på bånd- dvs. som i båndene fra kasettebånd- det er en Improvisationskoncert! , til hans fernisering i udstillingsrummet ‘Q’, som ligger i Peder Skramsgade 2. Ferniseringen bliver fra 17:00 og vi spiller ca. 18:00

 
d. 28. Maj spiller jeg med ‘Bess’ igen, på spillestedet ‘5e’- som ligger i Kødbyen, Slagtehusgade 5e, København V- sammen med Thorbjørn Radisch, som spiller med projektet ‘Bisse’. Starter kl. 20:00.

 

d. 12. Juni  spiller jeg med ‘LADYJERKS’ et seks kvinde højt improvisationsband, på baren ‘Drone’, på Nørrebrogade 184.

 

d. 12. Juli, under Jazzfestivalen, spiller jeg koncert på Metronomen, på Frederiksberg, Godthåbsvej 33, kl. 21:00- på samme aften spiller en spændende saxofonist; Danielle Dahl, kl. 20:00!